Nieuws

Portalen beschikbaar in vierde kwartaal 2018

Voor ons fonds zijn twee portalen in ontwikkeling: een deelnemersportaal en een werkgeversportaal. We hebben eerder aangegeven dat deze portalen vanaf 1 juli beschikbaar zouden zijn. Voor de ontwikkeling blijkt meer tijd nodig te zijn dan vooraf gedacht. Daarom zullen de portalen niet in juli, maar in het vierde kwartaal van 2018 voor u beschikbaar zijn.

Deelnemersportaal

Het deelnemersportaal is de beveiligde online omgeving voor iedereen die pensioen opbouwt of heeft opgebouwd bij ons fonds. U ziet hier hoeveel pensioen u bij ons fonds hebt opgebouwd. Ook vindt u in het portaal uw persoonlijke documenten. Uw kunt hier bijvoorbeeld uw UPO digitaal terugvinden.

U vindt het deelnemersportaal straks via een link op deze website. U logt in met DigiD, uw digitale code van de overheid. Door in de loggen met DigiD is uw privacy gegarandeerd. Als u uitlogt, wordt de informatie nergens bewaard.

Interactieve planner

In het deelnemersportaal vindt u ook een interactieve planner. Hiermee kunt u zelf rekenen met uw pensioen. U ziet wat de invloed is van een bepaalde keuze op de hoogte van uw pensioen. Bijvoorbeeld als u eerder met pensioen wilt gaan.

Werkgeversportaal

Bent u werkgever? Dan ontvangt u in het vierde kwartaal een brief met inloggegevens voor het werkgeversportaal. Op dit portaal vindt u straks alle informatie over het pensioen van uw werknemers overzichtelijk bij elkaar. U vindt u in het portaal ook uw premienota en de status van uw incasso.

We houden u op de hoogte

Via deze website houden we u op de hoogte over de beschikbaarheid van de portalen. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op.