Nieuws

Al bijna 300.000 mensen maakten een geldplan

Wilt u iets doen aan uw pensioen? Maak dan eens een geldplan voor uw pensioen. U vult uw gegevens in en u krijgt direct praktische tips op maat.

Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP.

Op deze website beantwoordt u vragen over uw situatie en ziet u direct het resultaat. Uit de tips kunt u kiezen welke voor u interessant zijn. Wilt u bijsparen? Dan rekent een handige tool voor u uit hoeveel u opzij moet leggen om straks een bepaald bedrag beschikbaar te hebben voor uw pensioen.

Het geldplan kijkt verder dan alleen uw inkomen na uw pensionering. Het gaat ook over uw woning, of u bent gescheiden, of u een erfenis verwacht, etc. Zaken die allemaal een rol spelen in de vraag of u straks genoeg pensioen hebt.

Hoeveel pensioen hebt u opgebouwd?

Voor uw pensioenbedragen kunt u uiteraard bij ons terecht, het fonds waar u pensioen opbouwt. Als u inlogt in de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers ziet u direct een overzicht. 

Hebt u via meer werkgevers pensioen opgebouwd?

Kijk dan voor een compleet overzicht op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Komt u er niet uit?

Neem contact op. Wij helpen u graag!